Wie ben ik?

Hartelijk ACTief | Nele Gevers

Mijn verhaal

Ik ben Nele. Ik coach mensen die veerkrachtiger, sterker en op een bewuste manier in hun leven willen staan. Mensen die betere relaties met zichzelf willen ontwikkelen, die willen groeien tot de beste versie van zichzelf en zo het verschil maken voor hun omgeving.

Ik droom immers van een wereld waar mensen het beste uit zichzelf en elkaar halen zodat onze planeet een betere en nóg mooiere plek wordt voor iedereen.  Mijn levensmotto:

The sky would be awfully dark with just one star

Ik ben mama van 2 prachtige jonge tieners en partner van een lieve ondernemende man. In mijn jeugd stak faalangst de kop op en kwam ik dagelijks oog in oog te staan met mijn innerlijke criticus die me voortdurend liet twijfelen aan mezelf en mijn talenten. Een stresskipje ten top dus.

2016 werd voor mij een keerpunt: mijn lichaam begaf het en verplichtte mij om op de rem te gaan staan. Tegelijkertijd ontdekte ik bij mezelf een gigantisch doorzettingsvermogen en leerde ik tal van manieren om mijn stress te omarmen en om mijn innerlijke kracht te (her)ontdekken. Zo kwam ik langzaam maar zeker een stuk dichter bij mezelf en begon ik bewuster te leven.

Ik ontdekte bovendien dat adem en innerlijke rust onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Mijn adem is mijn beste vriend en mijn trouwe bondgenoot als er uitdagingen op mijn pad komen. Ze brengt me tot rust en doet me bewust stappen zetten in de richting die ik wil.

Ik wens je toe dat ook jij het leven dat je wil ten volle en vanuit balans durft leven en ik kijk er naar uit om je hierbij te begeleiden.

Jij bent van harte welkom in mijn praktijk